AANVRAAG

Aanvragen Saldodipje.nl

Bijna iedereen heeft het wel eens meegemaakt, dat moment dat er bij het pinnen blijkt dat er geen geld meer op de rekening staat. De saldodip. Juist dan is het fijn dat je gebruik kunt maken van een minilening, een kort lopende lening van een klein bedrag. Een voorschotje dat bij het eerstvolgende salaris snel is af te lossen. Aanvragen van een flitskrediet is eenvoudig. Nadat je het online aanvraagformulier hebt ingevuld ontvang je na goedkeuring binnen een enkele minuten bericht of je leenaanvraag is goedgekeurd. Zorg dat je een garantiesteller hebt, dan staat het minikrediet in een flits op je bankrekening.

Eerste leenaanvraag

Het aanvragen van een lening is vereenvoudigd. Gebruik de leenrekenmachine op de homepagina en selecteer een bedrag en looptijd. Vervolgens voer je in een beveiligde omgeving jouw gegevens in zodat wij weten waar en aan wie we het leenbedrag kunnen overboeken. Uiteraard zullen we doormiddel van een controle van uw krediethistorie kijken of je kredietwaardig bent. Hiervan ontvang je na jouw aanvraag bevestiging via webmail. De volgende stappen komen aan bod tijdens jouw eerste leenaanvraag:

Stap 1: Selecteer het gewenste leenbedrag en looptijd
Stap 2: Registreer jouw gegevens en kies een garantiesteller
Stap 3: Bevestig de aanvraag door op de button "Aanvraag versturen" te klikken.
 
Na de krediet- en identiteitscontrole maken wij het aangevraagde bedrag aan je over.
 

Terugkerende leenaanvraag

Indien je in het verleden een lening van ons hebt ontvangen dan zijn jouw gegevens bij ons bekend. Dit betekent dat we je extra snel van dienst kunnen zijn. Wij streven ernaar het aanvraagbedrag binnen een half uur na aanvraag op jouw rekening te storten. Hierbij zijn we wel afhankelijk van de snelheid van het betalingsverkeer van de banken en de hoeveelheid aanvragen in ons systeem. Hieronder de stappen voor een terugkerende leenaanvraag:

Stap 1: Log in met de aan jouw verstrekte pincode (je gegevens worden automatisch getoond)
Stap 2: Kies het gewenste leenbedrag en looptijd en bevestig jouw aanvraag
 
Na de krediet- en identiteitscontrole maken wij het aangevraagde bedrag aan je over.