4 manieren om deze zomer een geweldige thuisblijfvakantie te organiseren

08.04.2021#Algemeen

Hoewel de zomer alweer half voorbij is, is er nog meer dan genoeg tijd om samen met je partner te ontspannen en van de zon te genieten.

Wanneer we denken aan zomervakantie, denken we vaak aan vakantie in het buitenland. Echter hebben we dan vaak drukke reisschema’s om alles uit de reis te halen en zo veel mogelijk te zien en te doen. Dat is nou niet bepaald ontspannen vakantie vieren.

Daarom kan de thuisblijfvakantie de perfecte manier zijn om van de zomer te genieten.

 

Ja, echt. Een thuisblijfvakantie.

Een thuisblijfvakantie heeft alle voordelen van een reis door het buitenland maar met veel minder stress, minder verloren tijd omdat je niet van en naar vliegvelden hoeft en je bespaart ook nog eens op de hotels.

Denk eens na over wat je partner en jij graag doen op vakantie. Voor de meesten van ons is dat naar het strand gaan, uit eten, en musea en attracties bezoeken. Dus waarom doe je dat dan niet tijdens een thuisblijfvakantie?

Onthoud, duizenden toeristen bezoeken elke jaar jouw stad of regio om dezelfde redenen dat jij naar het buitenland gaat. Dus waarom doe je niet de dingen die je in het buitenland doet terwijl je gewoon in je buurt blijft?

Hier zijn vier manieren voor een geweldige zomer weg terwijl je toch gewoon thuisblijft:

 

1. Een stranddag

Goed, niet elk strand is tropisch met wit zand en palmbomen, maar een paar uur aan het water en in de zon geeft hetzelfde voordeel.

Of je nou aan een meer zit, een kanaal, een oceaan of zelfs een buitenzwembad, organiseer gewoon je eigen “dagje strand”. Neem een boek mee, een picknick, een fles wijn of wat bier en meer heb je niet nodig.

Zelfs als je op een paar uur van het strand woont, is het dichterbij dan het buitenland.

 

2. Stuur je smaakpapillen op safari

Een van de leukste dingen om te doen als je op reis bent, is nieuwe restaurants ontdekken, eten wat je maar wilt en nieuwe, luxueuze gerechten proberen. En je hoeft niet zelf te koken!

Denk er eens over na; als we op vakantie zijn, eten we vaak wat we maar willen. Dus waarom dan niet tijdens een thuisblijfvakantie?

Misschien is er een geweldig nieuw restaurant in de buurt dat je partner en jij graag willen uitproberen. Misschien is er een populair restaurant waar je weken van tevoren voor moet boeken. Dit is het moment!

Ga heerlijk uit eten en probeer al die plekjes uit waar je zo veel over hebt gehoord of waar je met het water in de mond bent langsgelopen.

3. Doe meer en bezoek meer

Op vakantie organiseren we vaak leuke activiteiten zoals een bezoek aan een pretpark of een museum, gaan we kajakken of bezichtigen we pittoreske kerken.

Of je nu naar een tentoonstelling gaat, een toren beklimt, op de fiets de stad verkent, naar een wildwaterbaan gaat of een opera of concert bijwoont, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Hang lekker de toerist uit en doe al die leuke dingen die je normaal gesproken alleen in het buitenland doet.

 

4. Lekker relaxen of een picknick in het park

Er is weinig leukers dan naar een park in de buurt gaan en lekker op het gras en in het zonnetje van een picknick genieten.

Lees een boek of nodig vrienden uit voor een barbecue. Speel een potje voetbal of neem een frisbee mee. Wat je ook besluit, het is ontzettend goed voor je geest om je zo nu en dan met groen te omringen.

 

Haal alles uit je thuisblijfvakantie

Misschien heb je een steuntje in de rug nodig totdat je salaris weer wordt gestort. Daarom is Ferratum Money Nederland de perfecte kortetermijnoplossing om je te helpen een zomer te beleven om nooit te vergeten.

Vul gewoon het online formulier in; dit kost slechts een paar minuten. Aanvragen zijn gratis en je ontvangt het leenbesluit binnen enkele seconden. Als de lening wordt goedgekeurd, staat het geld de volgende dag op je rekening. Simpel.

Niets staat je zomervakantie nog in de weg!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in

Sorry, there are errors on the page: