Uw tijd is waardevol, ook wanneer u financiering nodig heeft.

Waarom wachten voor iets dat u nu al kunt hebben? 

Zelfs zonder het huis te verlaten.

 

Lees meer

Weg zijn de dagen van het wachten voor een brief in de post, verdwalen in een nieuwe stad, het horen van een bezettoon wanneer u een vriend probeert te bellen vanaf een vaste lijn of het wachten in een bankkantoor.

Omarm de vrijheid van technologie en gebruik uw hard verdiende tijd voor de dingen die u echt leuk vindt om te doen.

Blijf op het goede pad.

Verdwalen kostte vaak veel tijd en energie, wanneer u bijvoorbeeld een verkeerde afslag nam in uw eigen stad of bij het verkennen van een nieuwe plek tijdens uw vakantie. Reizen met een smartphone geeft u opties om uw waardevolle tijd het beste te besteden.

Wilt u een omleiding maken naar een nieuwe plek om een kop koffie te drinken, of in het dorp gaan winkelen voor nieuwe elektronica? Zelfs het tijd besparen op uw dagelijkse reis naar het werk met behulp van real-time gegevens, zodat u sneller thuis kan zijn om tijd te spenderen met uw kinderen of kan werken aan een achtertuinproject. 

Hoe lang zal u wachten?

Niet meer dagenlang wachten voor belangrijke documenten, loonstrookjes of nieuws van een vriend in uw mailbox. Brieven of postzegels kopen en naar het postkantoor gaan neemt veel tijd van uw middag in beslag. Nu kunt u controleren hoe het met uw familie gaat terwijl u naar het werk gaat met uw smartphone, tablet of smartwatch. Verstuur “voor” en “na” video’s of foto’s van uw thuisproject deze herfst en ontvang direct een reactie of vraag voor hulp als je in een groot doe-het-zelf dilemma terecht komt.

U bepaalt.

De dagen zijn voorbij, de dagen van het horen van bezettonen, herinneren van telefoonnummers, betalen van lange afstandskosten of het thuis rondhangen wachtend op een belangrijk telefoontje. Besteed de tijd dit seizoen aan een lang weekend weg of plan een diner in een nieuw restaurant met uw beste vrienden.

Gemakkelijk lenen.

Saldodipje is een financiële dienstverlener die snelle leenoplossingen aanbiedt met een duidelijk en gemakkelijk proces. Leenmogelijkheden beschikbaar voor iedereen, overal en altijd. 

Sorry, there are errors on the page: