Maak deze Valentijnsdag extra speciaal. Houdt het simpel.

Maak het makkelijker deze Valentijnsdag met gedenkwaardige herinneringen.

Waarom kijken naar moeilijke gebaren, wanneer bedachtzame acties de beste manier is om te verbinden. Je vrienden, familie en geliefden zijn speciaal, dus laat ze weten hoe je je voelt. De meest betekenisvolle connecties komen uit het hart en zijn speciaal, omdat ze rechtstreeks van jou komen.

Bestel het.

Word romantisch en geniet samen van het avondeten met kaarslicht en een afhaalmaaltijd. Creëer herinneringen die betekenisvol zijn voor jou en je partner, zonder de bijkomende druk van Valentijnsdag. Spendeer wat tijd samen wat totaal niet moeilijk is en enkel over jullie twee gaat. Steek wat kaarsen aan, maak het gezellig en bestel iets lekkers.

Buig achterover.

Geef je op voor een yoga klas en smoothies met je bestie. Het zijn de kleine dingen die het meeste tellen met vriendschappen. Toon wat liefde en spreek af voor iets wat je beide leuk vindt. Kom samen op een manier dat zowel speciaal als spontaan is.

Maak het (te) gemakkelijk.

Ga brunchen met mama. Fleur haar dag op met een ochtendafspraakje. Laten zien hoeveel je om haar geeft, hoeft niet veel te kosten of moeilijk te zijn. Laat haar de plek kiezen waar ze van houdt of haar favoriete gerecht bestellen en geniet van wat tijd samen.

Los het op.

Waarom haal je geen chocolaatjes voor het kantoor? Simpel en perfect voor iedereen. Maak je geen zorgen over het tonen van liefde aan je collega’s deze Valentijnsdag. Het zijn de kleine dingen die het meeste impact hebben, dus koop iets waar iedereen iets mee kan doen.

Haal ze binnen.

Wie houdt er niet van diner en een film? Zo speciaal voor iedereen waarmee je wilt verbinden. Houdt jouw oma, buur of jouw tiener van burgers en de nieuwste blockbuster? Neem dan wat tijd om een herinnering te maken die het gehele jaar duurt. Zit achterover, relax en geniet samen van de show.

Bel op.

Organiseer een virtuele happy hour met een vriend van ver weg. Neem tijd om herinneringen te maken, waar je ook bent. Verbinden met een vriend die ver weg woont hoeft geen moeilijk bezoek te zijn. Haal wat drinken, bel op en creëer wat nieuwe herinneringen samen. Alleen omdat je niet in dezelfde ruimte kan zijn, hoeft niet te betekenen dat je samen geen tijd kan spenderen.

Voor al het andere is er Saldodipje 

Noordse eenvoud, ongecompliceerde financiën. Dit is modern lenen voor het moderne leven.

Saldodipje is een toonaangevende financiële dienstverlener die snelle oplossingen aanbiedt, met een duidelijk en gemakkelijk proces. Lenen beschikbaar voor iedereen, overal en altijd. Waar je ook bent en wanneer je hulp nodig hebt, zijn wij hier.

 

Aanvragen

Sorry, there are errors on the page: