balk

Hoe werkt het?

1. Aanvraag indienen

Aanvragen bij Saldodipje is snel en eenvoudig. Het invullen van het formulier duurt maximaal 5 minuten.

Vraag aan

 

 

 

2. Upload uw ID document

Wij kunnen de volgende ID documenten accepteren; Paspoort of ID-kaart. U heeft tijdens het aanvraagproces de mogelijkheid om uw ID document te uploaden of een foto van uw ID document te maken met uw webcam. Als u een ID-kaart wenst te gebruiken, gelieve de voor- en achterkant te uploaden.

 

3. Uw bankrekening verifiëren via Trustly

Om de veiligheid van uw lening te garanderen vragen wij u om uw bankrekening te verifiëren. Dit kan zeer eenvoudig en snel via de verificatieprocedure van Trustly tijdens het aanvraagproces. Wij doen deze verificatie alleen ter controle van uw bankrekeningnummer.

4. Bij akkoord geld binnen 24 uur!

Een transactie tussen verschillende banken neemt enige tijd in beslag. Ook wij zijn afhankelijk van de openings- en verwerkingstijden van de bank. Indien u hier meer informatie over wenst te krijgen adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank.

 

Persoonlijke garantsteller

Over de minilening van Saldodipje.nl betaal je slechts maximaal 10% jaarlijks rentevergoeding. Om zekerheid te hebben dat het uitgeleende bedrag terugbetaald wordt, vragen we na uitbetaling om een valide garantsteller. Dit kan iemand uit jouw omgeving zijn. We dienen wel de zekerheid te hebben dat de garantsteller de financiële last kan dragen en daarom vragen we de volgende documenten te ontvangen van de garantsteller:

  1. kopie identiteitsbewijs
  2. kopie recent bankafschrift
  3. kopie recente salarisstrook
  4. getekende overeenkomst hoofdelijke aansprakelijkheid.

Klik hier om de overeenkomst van hoofdelijke aansprakelijkheid te bekijken.

Klik hier om de volledige Kredietvoorwaarden van Saldodipje te lezen.