balk

Hoe werkt het

icon one

1. Aanvraag indienen

Aanvragen bij Saldodipje is snel en eenvoudig, kies het gewenste bedrag en looptijd. Het invullen van het formulier duurt maximaal 5 minuten.

Vraag aan

Icon 2

2. Upload uw ID document en kies een garantsteller 

Bij het indienen van een aanvraag zijn er twee mogelijkheden betreft uw garantstelling. U kunt gebruik maken van GFGM of een persoonlijke garant. 

 • ID documenten

  Wij kunnen de volgende ID documenten accepteren; Paspoort of ID-kaart. Als de gevraagde informatie een ID document betreft, en u wenst hiervoor een ID-kaart te gebruiken, gelieve de voor- en achterkant van uw bewijs te mailen. U heeft tijdens het aanvraagproces de mogelijkheid om een ID document te uploaden of een foto van uw ID document te maken via uw webcam.

 • GFGM

  Wij hebben met GFGM een samenwerkingsverband gesloten op het gebied van garantstellingen om jou snel en eenvoudig het leenbedrag te kunnen verstrekken. Indien je gebruik maakt van GFGM als garantstelling dan wordt er een garantprijs berekend door en bij GFGM.

  Klik hier om de algemene voorwaarden en de garantprijs van GFGM te bekijken, door middel van deze link word je naar de website van GFGM geleid. De algemene voorwaarden van GFGM kun je ook inzien tijdens het aanvraagproces.

 • Persoonlijke garantsteller

  Over de minilening van Saldodipje.nl betaal je slechts 13,9% jaarlijks rentevergoeding. Om zekerheid te hebben dat het uitgeleende bedrag terugbetaald wordt, vragen we om een valide garantsteller. Dit kan iemand uit jouw omgeving zijn. We dienen wel de zekerheid te hebben dat de garantsteller de financiële last kan dragen en daarom vragen we de volgende documenten te ontvangen van de garantsteller: kopie identiteitsbewijs, kopie recent bankafschrift (let op!!! bankafschrift met je adresgegevens) en de getekende overeenkomst hoofdelijke aansprakelijkheid. Klik hier om de overeenkomst van hoofdelijke aansprakelijkheid te bekijken.

Icon step 3

3. Uw bankrekening verifiëren via iDeal

Om de veiligheid van uw lening te garanderen vragen wij u om uw bankrekening te verifiëren. Dit kan zeer eenvoudig en snel via de verificatieprocedure (iDeal) tijdens het aanvraagproces. Door via onze iDeal portal €0,01 naar ons over te maken is uw bankrekening binnen enkele minuten geverifieerd. Wij doen deze verificatie alleen ter controle van uw bankrekeningnummer.

Icon step 4

4. Bij akkoord geld binnen 24 uur!

Een transactie tussen verschillende banken neemt enige tijd in beslag. Ook wij zijn afhankelijk van de openings- en verwerkingstijden van de bank. Indien u hier meer informatie over wenst te krijgen adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank.

Klik hier om de volledige Kredietvoorwaarden van Saldodipje.nl te lezen.