balk

Waarom Saldodipje

Bij goedkeuring van uw aanvraag zal uw leenbedrag binnen 24 uur zichtbaar zijn op uw rekening. Ideaal als uw snel geld nodig heeft. Let op: een transactie tussen verschillende banken neemt enige tijd in beslag. Ook zijn wij afhankelijk van de openings- en verwerkingstijden van de bank. Indien u hier meer informatie over wenst te hebben adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank.
U kunt online aanvragen! Hierdoor is het voor u zeer makkelijk en kunt u alles regelen waar en wanneer het u het beste uitkomt. Het indienen van een aanvraag bij Saldodipje is zeer eenvoudig. U dient simpelweg ons online aanvraag formulier in te vullen, dit zal niet meer dan 2-3 minuten van uw tijd in beslag nemen.
Aanvragen
Ons gespecialiseerde klantenservice team staat van maandag t/m vrijdag voor u klaar! Voor al uw vragen kunt u terecht op ons Help Centrum.
Wij bij Saldodipje hebben jarenlange ervaring met minileningen. Saldodipje S.L. is onderdeel van de Ferratum group, de Europees marktleider in het verstrekken van minileningen sinds 2005. Door deze jarenlange ervaring weten wij precies wat u nodig heeft. Klik hier om meer te lezen over de Ferratum Group.