Snel & eenvoudig 100 euro lenen.

100 euro lenen bij Saldodipje.

Waarom een lening van Saldodipje?

Geen lastige contracten of ingewikkelde procedures.
Bij akkoord geld binnen 24 uur.
Meer dan 2 miljoen tevreden klanten wereldwijd.

Het is bijna iedereen wel eens overkomen, u staat bij een pinautomaat om geld op te nemen. U kiest het gewenste bedrag en de pinautomaat geeft aan dat u onvoldoende saldo heeft. Wat een pech! Het einde van de maand is in zicht maar u zal toch nog enkele uitgaven moeten doen. Geen zorgen, een kleine lening van 100 euro lenen kan gemakkelijk met de minilening van Saldodipje. Wilt u snel 100 euro lenen om het einde van de maand goed door te komen? Dan bent u bij Saldodipje aan het goede adres.

Snel 100 euro lenen

100 euro lenen is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Een minilening is een klein bedrag dat u binnen een termijn van 30 dagen zal moeten terugbetalen. De ideale oplossing bij onverwachte uitgaven of als voorschot op uw salaris. Via Saldodipje kunt u gemakkelijk 100 euro lenen door op de aanvraagknop te klikken. Het enige wat u hoeft te doen is het gewenste leenbedrag te kiezen met de daar bijbehorende betalingstermijn via de leenrekenmachine hierboven. Bij een akkoord is uw leenbedrag al binnen 24 uur op uw rekening zichtbaar*. Dat is nog eens snel geld lenen!

Wanneer 100 euro lenen?

Waarbij kan 100 euro lenen nog meer goed van pas komen? Het is belangrijk dat u zo nu en dan goed kunt bijkomen van uw zware werkleven. Door uit te rusten krijgt u weer energie om weer aan het werk te gaan. Een uitstapje met de familie of een drankje op het terras zijn daarom goede manieren om heerlijk uit te rusten. Door 100 euro lenen bij Saldodipje kunt u genieten van deze activiteiten en zo uzelf en uw gezin in het zonnetje te zetten. Dit zorgt voor een balans tussen uw werk en uw privé leven. Even niets aan uw hoofd, geen zorgen, geen gedoe, dat is wat u echt nodig heeft om totaal tot rust te komen.

Het is in een relatie belangrijk dat er tijd voor elkaar wordt vrijgemaakt. Door het drukke werkleven wordt dit vaak vergeten. Door samen eens in de zoveel tijd uiteten te gaan kunnen jullie even goed bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje. Dit is natuurlijk lastig als u met een krap budget werkt. 100 euro lenen bij Saldodipje is hiervoor de uitkomst.

U kun natuurlijk ook 100 euro lenen wanneer u krap bij kas zit en toch dat verjaardagscadeau voor uw dierbare wilt kopen. Het kan ook zijn dat u al een hele tijd een oogje heeft op een bepaalde TV en dat deze nog slechts een paar dagen in de uitverkoop staat. Wanneer u weet dat u met uw volgende salaris dit weer terug kunt betalen zal Saldodipje u helpen bij het financieren.

Wat heb ik nodig voordat ik de lening aanvraag?

Om het aanvraagproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij je deze gegevens bij de hand te hebben voordat je een aanvraag doet:

  • Een duidelijke scan of foto van de voor- en achterkant van een geldige ID-kaart of paspoort.
  • Je arbeidssituatie (fulltime, parttime).
  • Je bruto maandinkomen (het bedrag dat je verdient vóór belastingen).
  • Je maandelijks terugkerende uitgaven (kosten aan aflossingen van andere leningen).
  • Je startdatum van het dienstverband.
  • Je IBAN.
  • Je bankkaart en e-dentifier.

Sorry, there are errors on the page: