balk

Minilening

Je staat bij de pinautomaat en op het scherm flitst “onvoldoende saldo”. Het is bijna het einde van de maand en waar kan je heel snel 100 euro lenen? 100 euro lenen die je natuurlijk met het eerstvolgende salaris af kunt lossen. Want je weet dat je salaris snel komt; je hebt alleen nu even een saldodipje.

Iedereen heeft wel eens meegemaakt dat door kleine maar onverwachte kosten aan het einde van de maand er net niet genoeg op de rekening staat. Juist dan is het fijn dat je gebruik kunt maken van een minilening, een kortlopende lening van een klein bedrag. Waar kan ik snel 100 euro lenen, is een vraag die jij je niet meer hoeft te stellen. Via Saldodipje.nl kan je een minilening afsluiten waarbij je kleine bedragen vanaf 100 euro lenen kunt.

Via saldodipje.nl kan je met een gezonde financiële huishouding bedragen vanaf 100 euro lenen. Ben je tussen de 18 en 70 jaar jong en weet je zeker dat terugbetaling geen probleem is, dan financieren wij graag jouw kleine en onverwachte uitgaven. We hanteren hierbij een terugbetalings termijn van 15 of 30 dagen.