Microkrediet van Saldodipje.

Een microkrediet aanvragen.

Waarom een lening van Saldodipje?

Geen lastige contracten of ingewikkelde procedures.
Bij akkoord geld binnen 24 uur.
Meer dan 2 miljoen tevreden klanten wereldwijd.

Een microkrediet is een kleine lening met een korte looptijd. Bij Saldodipje kunt u een microkrediet afsluiten vanaf 100 euro t/m maximaal 1000 euro met een looptijd van 30 of 45 dagen. Dit kunt u eenvoudig doen door op de onderstaande "Vraag nu aan" knop te klikken. Saldodipje is onderdeel van de Multitude Groep dat wereldmarktleider is op gebied van het verstrekken van een microkrediet. Met meer dan 10 jaar ervaring met het verstrekken van een microkrediet en al meer dan 2 miljoen tevreden klanten wereldwijd weet Saldodipje precies wat u als klant nodig heeft.

Een microkrediet met garantstelling bij Saldodipje

Wanneer de maandelijkse kosten hoger uitvallen als verwacht zal er gezocht moeten worden naar een oplossing. Helemaal niet erg natuurlijk omdat dit iedereen wel eens kan overkomen. Bij geldnood is Saldodipje hier om u te helpen. Een microkrediet helpt u bij het oplossen van onverwachte uitgaven. Bent u 18 jaar of ouder? Weet u nu al dat u met het volgende salaris de lening terug kunt betalen? Wacht dan niet langer en vraag een microkrediet aan bij Saldodipje.

Saldodipje brengt een rentepercentage in rekening over het leenbedrag en dit bedrag varieert aan de hand van de looptijd en de hoogte van het microkrediet. Wanneer u de aanvraag heeft ingediend zal u een persoonlijke garantsteller moeten aangeven.

Bij de persoonlijke garantstelling zal iemand in uw omgeving garant staan voor het microkrediet dat u bij Saldodipje heeft afgesloten. Wanneer het leenbedrag niet binnen de afgesproken looptijd wordt afgelost zal het microkrediet verhaald worden op de persoonlijke garantsteller.

Uw microkrediet gemakkelijk terugbetalen via iDEAL

U kunt nu bij Saldodipje uw microkrediet terugbetalen via iDEAL. U kunt dit doen door in te loggen op Mijn Account. Mijn Account is uw persoonlijke online profiel bij Saldodipje. Hier heeft u een volledig overzicht over uw leenhistorie en uw gegevens. Bent u bijvoorbeeld verhuisd? Dan kunt u dit zelf gemakkelijk aanpassen in Mijn Account.

Uw lening gemakkelijk terugbetalen kunt u doen door na het inloggen op Mijn Account op de oranje betaalknop(pen) te klikken en uw lening via iDEAL terug te betalen. U kunt bij Saldodipje nu zowel in enkele minuten een lening aanvragen als één terugbetalen dankzij iDEAL. Nergens wordt een snellere service aangeboden. U nieuwe microkrediet kunt u via Mijn Account aanvragen. U kunt dus vanaf dezelfde plek uw microkrediet terugbetalen en een nieuwe online lening aanvragen.

Wanneer een Microkrediet aanvragen bij Saldodipje?

Een microkrediet bij Saldodipje kunt u gebruiken als u plots te maken krijgt met een onverwachte kost. Uw droogtrommel vindt het voldoende geweest en besluit ermee op te houden. Echter heeft u geen plek om u kleren te drogen te hangen na een wasbeurt. U heeft dus dringend een nieuwe droogtrommel nodig. Spijtig genoeg zijn we aan het einde van de maand en dus beschikt u niet meer over voldoende budget om een nieuwe droogtrommel aan te schaffen. Dan kan een microkrediet aanvragen bij Saldodipje u uit de nood helpen. U kunt een microkrediet aanvragen tot €800. Zo kunt u onverwachte kostenposten zonder problemen invullen. Bij uw volgende betaaldag van het werk kunt u dan zonder problemen uw openstaande microkrediet afbetalen.

Een microkrediet kan ook gebruikt worden om een kostenverschil te overbruggen. Zo wilt u bijvoorbeeld een nieuw bed aankopen. Uw oude bed voelt niet meer aan alsof u op een wolk slaapt, steeds meer staat u in de ochtend op met rugklachten. U acht het dringend tijd voor verandering in de slaapkamer. Gelukkig voor uw geliefde gaat het hier om het bed. U gaat naar de winkel en na het langdurig uitproberen van de vele verschillende bedden en matrassen heeft u eindelijk uw ideale bed gevonden. Blijkt dat dit spijtig genoeg net buiten uw budget valt, een microkrediet van Saldodipje kan u dan helpen. Dankzij het microkrediet kunt u uw droombed aankopen. U weet immers toch dat u deze lening de volgende maand probleemloos kunt terugbetalen. Dankzij het microkrediet van Saldodipje slaapt u weer als Doornroosje.

Een microkrediet kan ook gebruikt worden als een voorschot op uw salaris. Zo heeft u bijvoorbeeld een rekenfout gemaakt in uw maandelijkse budget. U moet nog enkele belangrijke aankopen doen voor de volgende betaaldag van uw salaris, dan kunt u een microkrediet van Saldodipje aanvragen. Dit geld staat bij goedkeuring binnen 24 uur op uw rekening*. U weet immers dat u de volgende maand zonder problemen uw microkrediet van Saldodipje probleemloos kunt terugbetalen. Dankzij het microkrediet kunt u deze aankopen toch nog doen. U kunt gewoon verder met uw leven alsof er nooit een vuiltje aan de lucht is geweest. Het aanvragen van een microkrediet gebeurt volledig online en is zonder gedoe binnen 7 minuten geregeld. De gegevens van onze gewaardeerde klanten worden in een beveiligde omgeving bewaard.

Wat heb ik nodig voordat ik de lening aanvraag?

Om het aanvraagproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij je deze gegevens bij de hand te hebben voordat je een aanvraag doet:

  • Een duidelijke scan of foto van de voor- en achterkant van een geldige ID-kaart of paspoort.
  • Je arbeidssituatie (fulltime, parttime).
  • Je bruto maandinkomen (het bedrag dat je verdient vóór belastingen).
  • Je maandelijks terugkerende uitgaven (kosten aan aflossingen van andere leningen).
  • Je startdatum van het dienstverband.
  • Je IBAN.
  • Je bankkaart en e-dentifier.

Sorry, there are errors on the page: