1000 euro lenen bij Saldodipje? Geen probleem.

Geen gedoe, zo geregeld.

Waarom een lening van Saldodipje?

Geen lastige contracten of ingewikkelde procedures.
Bij akkoord geld binnen 24 uur.
Meer dan 2 miljoen tevreden klanten wereldwijd.

Wij bij Saldodipje bieden u de mogelijkheid aan om 1000 euro te lenen. Het kan inderdaad wel eens voorkomen dat bijvoorbeeld uw gloednieuwe Gazelle racefiets, gestolen wordt. U gaat namelijk elke dag met de fiets naar werk, dit is uw dagelijkse inspanning voor de dag, en u bent nu verwezen naar het openbaar vervoer. Geen zorgen, binnen twee dagen heeft u een nieuwe fiets met het 1000 euro lenen bij Saldodipje. Een andere reden om 1000 euro te lenen, is een laptop die het begeeft. Uw MacBook, alhoewel een aantal jaar oud, is al jaren uw planner en u bevindt zich plots zonder. Dat kan ongelooflijk frustrerend zijn. Om alles erger te maken, u zit op dit moment krap bij kas door het feit dat uw salaris pas binnen 3 weken komt. Waarom wij bij Saldodipje u zeer zeker van dienst kunnen zijn met 1000 euro lenen, leest u op deze pagina.

Waarom bij Saldodipje 1000 euro lenen en niet bij mijn bank?

Wij kennen het ook allemaal, de bureaucratie die overheerst bij het aanvragen van een lening bij uw bank. Vaak duurt dit ook wel een aantal weken voordat u antwoord krijgt op uw vraag betreffende 1000 euro lenen. Hier bij Saldodipje, houden wij ervan om het lekker simpel te houden, en u ermee te helpen snel een lening te krijgen. Het enige wat u moet doen is een online lening aan te vragen op onze website.

Hoe 1000 euro terugbetalen?

De lening terugbetalen gaat net zo makkelijk als 1000 euro lenen, u krijgt bij ontvangen van uw lening namelijk een eigen account. De pincode voor uw account kunt u aanvragen op de website, en deze ontvangt u per SMS. Hier kunt u, onder andere de betaalknop(pen) vinden waarmee u uw lening terug kunt betalen. Deze wordt direct verwerkt en u kunt daarna direct opnieuw een aanvraag doen voor 1000 euro lenen! Zo snel kan het gaan.

Wat heb ik nodig voordat ik de lening aanvraag?

Om het aanvraagproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij je deze gegevens bij de hand te hebben voordat je een aanvraag doet:

  • Een duidelijke scan of foto van de voor- en achterkant van een geldige ID-kaart of paspoort.
  • Je arbeidssituatie (fulltime, parttime).
  • Je bruto maandinkomen (het bedrag dat je verdient vóór belastingen).
  • Je maandelijks terugkerende uitgaven (kosten aan aflossingen van andere leningen).
  • Je startdatum van het dienstverband.
  • Je IBAN.
  • Je bankkaart en e-dentifier.

Sorry, there are errors on the page: