Geld lenen binnen 24 uur.

Geen gedoe, zo geregeld.

Waarom een lening van Saldodipje?

Geen lastige contracten of ingewikkelde procedures.
Bij akkoord geld binnen 24 uur.
Meer dan 2 miljoen tevreden klanten wereldwijd.

Zo nu en dan kan het voorkomen dat u een "financiële steun in de rug" nodig heeft. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren bij onverwachte kosten. Deze kosten komen nooit gewenst en zijn over het algemeen relatief hoge uitgaven. Een lening aanvragen bij Saldodipje kan uitkomst bieden. U kunt bij Saldodipje een lening aanvragen ter hoogte van 100 t/m 1500 euro. Een lening aanvragen is erg simpel en al meer dan 2 miljoen tevreden klanten wereldwijd zijn u al voor gegaan. Hierdoor weten wij precies wat u als klant nodig heeft.

Waarom een minilening aanvragen bij Saldodipje?

Een lening aanvragen doet u meestal in financieel moeilijke tijden. In deze periode bent u vaak kwetsbaar en heeft u behoefte aan houvast. Deze houvast kunnen wij u bij Saldodipje aanbieden, wij zijn hier om u te helpen. Een lening aanvragen gaat zeer simpel, snel en betrouwbaar. Door meer dan 10 jaar ervaring in 23 landen hebben wij zeer waardevolle ervaring opgedaan die ten goede van u zal komen. U kunt een lening aanvragen die geheel bij uw wensen aansluit. Een lening aanvragen bij Saldodipje is zeer snel, eenvoudig en betrouwbaar. Bij een akkoord heeft u uw geld al binnen 24 uur op uw rekening (wij zijn afhankelijk van de openings- en verwerkingstijd van de banken. In het weekend zijn banken niet werkzaam waardoor de verwerking langer kan duren).

Een minilening in 24 uur

Wilt u snel geld lenen middels een kleine lening? Dan bent u bij Saldodipje aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het verstrekken van kleine leningen. Daarnaast hebben wij al meer dan 2 miljoen tevreden klanten wereldwijd mogen helpen bij een kleine lening. Saldodipje is onderdeel van de Multitude Groep. De Multitude Groep is Europees marktleider op gebied van het verstrekken van kleine leningen. Door deze ervaring weten wij precies wat u als klant van ons verwacht. Ervaar nu zelf de snelle en betrouwbare service van Saldodipje en vraag een kleine lening aan!

Wat heb ik nodig voordat ik de lening aanvraag?

Om het aanvraagproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij je deze gegevens bij de hand te hebben voordat je een aanvraag doet:

  • Een duidelijke scan of foto van de voor- en achterkant van een geldige ID-kaart of paspoort.
  • Je arbeidssituatie (fulltime, parttime).
  • Je bruto maandinkomen (het bedrag dat je verdient vóór belastingen).
  • Je maandelijks terugkerende uitgaven (kosten aan aflossingen van andere leningen).
  • Je startdatum van het dienstverband.
  • Je IBAN.
  • Je bankkaart en e-dentifier.

Sorry, there are errors on the page: