Verantwoordelijk lenen met een flitskrediet.

Geen gedoe, zo geregeld.

Waarom een lening van Saldodipje?

Geen lastige contracten of ingewikkelde procedures.
Bij akkoord geld binnen 24 uur.
Meer dan 2 miljoen tevreden klanten wereldwijd.

Een flitskrediet of flitslening is meestal een kleine lening met een korte looptijd. Saldodipje is gespecialiseerd in het verstrekken van deze flitskredieten. Met al meer dan 10 jaar ervaring en meer dan 2 miljoen tevreden klanten wereldwijd weten wij precies hoe wij u kunnen voorzien in uw flitskrediet wens. Bij Saldodipje kunt u een flitslening van 100 euro, 200 euro, 300 euro, 400 euro, 500 euro, 600 euro, 700 euro, 800 euro lenen, 900 euro lenen of 1000 euro lenen. Als u een nieuwe klant bent, kunt u de eerste keer tot maximaal 800 euro lenen. De looptijd van het flitskrediet verschilt tussen 30 of 45 dagen. Saldodipje rekent een jaarlijkse kostenpercentage (JKP) van maximaal 10% over het flitskrediet. Dit is echter een vertekend beeld van de kosten omdat de looptijd van de flitslening zich beperkt tot maximaal 45 dagen. Via de leenrekenmachine hierboven kun u snel en eenvoudig het gewenste leenbedrag voor uw flitslening selecteren.

Wanneer u 18 jaar of ouder bent en weet dat u met uw volgende salaris het flitskrediet kunt aflossen is het krijgen van een flitslening bij Saldodipje voor u geen probleem. Een aanvraag is geheel vrijblijvend en u hoort binnen enkele minuten of u in aanmerking komt voor een flitskrediet.

Wanneer een flitskrediet?

Er bestaat een vertekend beeld van de flitskrediet markt. Velen denken dat het mensen verder in de schulden brengt, maar om deze groep te beschermen heeft Saldodipje zijn eigen scoringssysteem ontwikkelt. Hierdoor kunnen wij de juiste mensen helpen. Wij bij Saldodipje hebben "verantwoordelijk lenen" namelijk heel hoog in het vaandel. Wij zijn er om u te helpen. Een flitskrediet kan in sommige gevallen de beste oplossing zijn. Het is een middel waardoor u snel geld kun lenen. Vergeet niet dat het slechts een oplossing voor de korte termijn is. Meestal wordt een flitslening gebruikt om onverwachte kosten op te vangen. Dit kan zijn wanneer er huishoudapparatuur kapot gaat of wanneer uw auto aan reparatie toe is. Voor iedere situatie heeft Saldodipje een passende flitslening.

Wat heb ik nodig voordat ik de lening aanvraag?

Om het aanvraagproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij je deze gegevens bij de hand te hebben voordat je een aanvraag doet:

  • Een duidelijke scan of foto van de voor- en achterkant van een geldige ID-kaart of paspoort.
  • Je arbeidssituatie (fulltime, parttime).
  • Je bruto maandinkomen (het bedrag dat je verdient vóór belastingen).
  • Je maandelijks terugkerende uitgaven (kosten aan aflossingen van andere leningen).
  • Je startdatum van het dienstverband.
  • Je IBAN.
  • Je bankkaart en e-dentifier.

Sorry, there are errors on the page: