Een klein bedrag lenen bij Saldodipje.

Geen gedoe, zo geregeld.

Zit u krap bij kas? Wilt u snel geld lenen? Was de maand net iets langer dan verwacht en heeft u moeite om financieel rond te komen? Bij Saldodipje kunt u dan een klein bedrag lenen, dit kleine bedrag lenen kan dan voldoende zijn om probleemloos de maand door te komen. Het kan iedereen weleens overkomen. Bij Saldodipje zijn wij trots dat wij mensen die een klein bedrag lenen nodig hebben kunnen helpen. Een minilening of een klein bedrag lenen daar is maar één adres voor: Saldodipje! Doe snel een aanvraag voor een microkrediet en u weet meteen of u in aanmerking komt voor een klein bedrag lenen bij Saldodipje. Klik hiervoor op de onderstaande “Vraag Nu Aan” knop. 

Waarom een klein bedrag lenen?

Een klein bedrag kan bij verschillende omstandigheden goed van pas komen. Zo gebruikt u bijvoorbeeld dagelijks uw fiets. Uw trouwe stalen rots is dringend toe aan vervanging. De ketting is gaan slijten, evenals de remmen. Doordat u dagelijks uw fiets voor een lange afstand moet gebruiken is het belangrijk dat de fiets het goed doet. Op een dag is het dan zo ver, u trapt de ketting kapot en u moet te voet verder. Wat nu?!

U wandelt langs een fietswinkel, daar ziet u de perfecte vervanger staan. Hij is zelfs in de aanbieding. Deze aanbieding is echter niet lang meer geldig en moet u snel handelen. We zijn in de laatste week van de maand en uw budget laat spijtig genoeg de aankoop van deze fiets niet toe. U heeft dus nu geld nodig, dan kunt u snel geld lenen bij Saldodipje. Het klein bedrag lenen is voldoende om de aankoop van uw ideale fiets te kunnen doen. U weet immers toch dat u volgende maand uw minilening zonder problemen terug kunt betalen. Het klein bedrag lenen was succesvol en u kunt dezelfde week uw nieuwe fiets nog gaan kopen. Zeker een goede investering.

Heeft u een voorschot op uw salaris nodig? Dan kan een klein bedrag lenen ook handig van pas komen. Naar school gaan kost veel geld, u heeft net te de boekenlijst van uw kind gekregen. Uw kind begint dit jaar aan een opleiding aan het Hoger Beroepsonderwijs. Een hele goede prestatie, alleen kost een boek al snel €60 per stuk. U kunt echter ook niet wachten met de aanschaf van de boeken omdat uw kind dan niet de lessen kan volgen. Helaas heeft u momenteel niet de gewenste financiën om alle boeken aan te schaffen. Een klein bedrag lenen bij Saldodipjeis in dit geval de beste en snelste oplossing. Het leenbedrag stond binnen 24 uur op uw rekening en u kon zonder problemen alle lesboeken aanschaffen. Uw kind kon zonder vertraging beginnen aan de opleiding. Dit allemaal omdat u een klein bedrag kon lenen bij Saldodipje!

Een klein bedrag lenen is dus een enorm eenvoudig proces. Bent u tussen 18 en 69 jaar, woonachtig in Nederland en in het bezit van een geldig identiteitsbewijs? Dan komt u al in aanmerking om een klein bedrag lenen. Wordt uw aanvraag door ons klantenservice team goedgekeurd? Dan kunt u deze binnen 24 uur op uw rekening ontvangen. Nergens kunt u een klein bedrag lenen dat zo snel op uw rekening zal staan. Saldodipje is de enige kredietverstrekker die het mogelijk maakt om zo snel een klein bedrag lenen. U kunt dus geld lenen binnen 24 uur.

Een klein bedrag lenen, maar hoe terugbetalen?

Na een klein bedrag lenen kunt u dit eenvoudig terug betalen. Dit kunt u doen via uw persoonlijke Mijn Account. Zodra wij uw lening aan u uitbetalen wordt er voor u een persoonlijk Mijn Account geopend. Inloggen op uw Mijn Account kunt u doen door op de Mjin Account knop bovenaan de pagina te klikken. Geef vervolgens uw telefoonnummer en pincode in en klik op de Inloggen-knop.

Een klein bedrag lenen of terugbetalen via Mijn Account

Via Mijn Account kunt eenvoudig een klein bedrag lenen. Wanneer u bent ingelogd in Mijn Account kunt u het leenbedrag kiezen en verzend u uw aanvraag. U krijgt toegang tot Mijn Account nadat uw eerste lening is uitbetaald. Een klein bedrag lenen als bestaande klant gaat dus nog sneller en nog eenvoudiger als de eerste keer.

Om uw lening uiteindelijk terug te betalen hoeft u zich enkel in te loggen op Mijn Account. Klik vervolgens op de oranje betaalknop(pen). Eenmaal daar op geklikt te hebben kunt u eenvoudig de betaling uitvoeren. Zodra u de betaling heeft uitgevoerd wordt deze meteen bij Saldodipje verwerkt. Dit betekent dat u direct weer een klein bedrag kunt lenen.

Wat heb ik nodig voordat ik de lening aanvraag?

Om het aanvraagproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij je deze gegevens bij de hand te hebben voordat je een aanvraag doet:

  • Een duidelijke scan of foto van de voor- en achterkant van een geldige ID-kaart of paspoort.
  • Je arbeidssituatie (fulltime, parttime).
  • Je bruto maandinkomen (het bedrag dat je verdient vóór belastingen).
  • Je maandelijks terugkerende uitgaven (kosten aan aflossingen van andere leningen).
  • Je startdatum van het dienstverband.
  • Je IBAN.
  • Je bankkaart en e-dentifier.

Sorry, there are errors on the page: