Een kleine lening.

Snel geld lenen bij Saldodipje.

Bij Saldodipje is het mogelijk om een kleine lening voor bepaalde tijd af te sluiten. Dit wordt ook wel een minilening genoemd. U heeft de keuze uit een kleine lening van €100 t/m €1000. De looptijd van uw kleine lening kan variëren tussen 30 en 45 dagen.

Waarom een lening van Saldodipje?

Geen lastige contracten of ingewikkelde procedures.
Bij akkoord geld binnen 24 uur.
Meer dan 2 miljoen tevreden klanten wereldwijd.

Snel en eenvoudig een kleine lening

Wilt u snel geld lenen middels een kleine lening? Dan bent u bij Saldodipje aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het verstrekken van kleine leningen. Daarnaast hebben wij al meer dan 2 miljoen tevreden klanten wereldwijd mogen helpen bij een kleine lening. Saldodipje is onderdeel van de Multitude Group. De Multitude Group is Europees marktleider op gebied van het verstrekken van kleine leningen. Door deze ervaring weten wij precies wat u als klant van ons verwacht. Ervaar nu zelf de snelle en betrouwbare service van Saldodipje en vraag een kleine lening aan!

Waarom een kleine lening?

Het kan soms voorkomen dat u tijdelijk geld nodig nodig heeft. Dit kan komen door een onverwachte kostenpost. Voorbeelden van onverwachte kosten zijn autoreparaties, kapotte huishoudelijke apparaten, kapotte elektronische apparaten, onverwachte gezondheidskosten. Een kleine lening kan u in deze tijd goed van pas komen. Niet iedereen heeft de financiële middelen om onverwachte kosten op te vangen. Wanneer u weet dat u met uw volgende salaris de kleine lening weer terug kunt betalen is een kleine lening afsluiten bij Saldodipje geen probleem!

U bent al jaren tevreden met uw huidige laptop. U gebruikt uw laptop dagelijks voor zowel entertainment als voor zakelijk gebruik. U zit heerlijk op de bank met de laptop. Plots schrikt u van de deurbel en stoot u uw laptop van de bank. Tot uw schrik ziet u dat de laptop niet meer aan te krijgen is, het beeldscherm is kapot. Na grondig onderzoek blijkt ook het moederboard van de laptop beschadigd te zijn. De laptop is helaas niet meer te repareren. Er zit niets anders op dan een nieuwe aan te schaffen. Gelukkig heeft u een mooie aanbieding bij een elektronicagigant gezien. Precies het model dat u graag wilde. De bijkomende kosten komen deze maand helaas niet goed uit. Een kleine lening bij Saldodipje is de ideale oplossing. Na de aanvraag had u uw leenbedrag al de volgende dag op uw rekening. Hierdoor kon u snel een nieuwe laptop kopen. Met uw eerstvolgende salaris kon u binnen de looptijd de kleine lening terug storten.

Wat heb ik nodig voordat ik de lening aanvraag?

Om het aanvraagproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij je deze gegevens bij de hand te hebben voordat je een aanvraag doet:

  • Een duidelijke scan of foto van de voor- en achterkant van een geldige ID-kaart of paspoort.
  • Je arbeidssituatie (fulltime, parttime).
  • Je bruto maandinkomen (het bedrag dat je verdient vóór belastingen).
  • Je maandelijks terugkerende uitgaven (kosten aan aflossingen van andere leningen).
  • Je startdatum van het dienstverband.
  • Je IBAN.
  • Je bankkaart en e-dentifier.

Sorry, there are errors on the page: