Alles Wat Je Moet Weten Over Krediet Aanvragen

Zo geregeld met Saldodipje

Lening van €1100 met een looptijd van minimaal & maximaal 2 maanden (62 dagen). U ontvangt een factuur voor de lening van €1100 bestaande uit 2 termijnen. Termijn 1 verloopt na 31 dagen en termijn 2 na 62 dagen. Maandelijkse afbetaling: €554.81. Rente: 7.08%. Rente bedrag €9.61 over 2 maanden. Totaal bedrag: €1109.61. Let op: Persoonlijke Garantstellingsdocumenten moeten binnen 5 dagen na uitbetaling worden toegestuurd en goedgekeurd. Zo niet, dan kunnen er aanvullende bedragen van toepassing zijn volgens de leenovereenkomst. Klik hier voor meer informatie.

Iedereen heeft het wel een keer meegemaakt – je staat voor bepaalde uitgaven en hebt op dat moment gewoon niet genoeg geld. Dat betekent niet dat je niet met geld kunt omgaan of dat je niet goed bent in het maken van een budget, soms zijn er gewoon onverwachte uitgaven waar jij je niet op kunt voorbereiden. Op dat moment is een krediet aanvragen gewoon een buitengewoon slimme zet.

 

Maar als je geld gaat lenen, dan heb je natuurlijk een aantal belangrijke vragen. Hoeveel geld kan ik lenen? Hoeveel moet ik elke maand weer terugbetalen? Wat is voor mij de meest voordelige lening? En natuurlijk ook – welke soort lening past bij mij?

Krediet aanvragen – snel en gemakkelijk

Bij Saldodipje kun je heel gemakkelijk en snel geld lenen. Het kan op het moment dat het jou het beste uitkomt en gewoon vanuit de luie stoel. Omdat het allemaal digitaal verloopt kan het volledige proces snel en gemakkelijk afgehandeld worden. Vaak heb je al heel snel een reactie waaruit blijkt hoeveel geld je kunt lenen.

Waar moet je op letten bij krediet aanvragen?

Het belangrijkste is dat je de juiste lening of het juiste krediet aanvraagt dat aansluit bij jouw wensen. Heb je bijvoorbeeld geld nodig voor een nieuwe auto? Dan kun je bij de dealer een autolening afnemen of je kunt kiezen om een lening met de bank aan te gaan. Wil je slechts een relatief klein bedrag lenen? Dan wil je zeker weten dat je geen jarenlang blijft betalen voor een product of dienst die je anders al jaren had kunnen afbetalen.

Wanneer ga je lenen?

Vaak sluiten mensen een lening af wanneer ze een grote aankoop gaan doen. Ze hebben dan het (gehele) bedrag niet op de spaarrekening staan. Natuurlijk is het belangrijk dat je niet meer gaat lenen dan je daadwerkelijk nodig hebt en zo ook op een verstandige manier een lening aangaat. Een lening kan bijvoorbeeld ook bijzonder interessant zijn als je het gaat investeren in de woning waar je woont, het kan namelijk zijn dat je rente hebt op hypotheekrenteaftrek.

Waarom zou je online krediet aanvragen?

Er zijn een aantal belangrijke voordelen als het gaat over online geld lenen. Natuurlijk kunnen deze per persoon en situatie verschillen, maar het is belangrijk om ze goed te onthouden.

 

 • Het is gemakkelijk – Je hoeft geen vrij te nemen om een adviesgesprek aan te gaan en hoeft ook geen afspraak te maken met een bank of andere kredietverstrekker. Je kunt het regelen wanneer het jou het beste uitkomt.
 • Het is vaak voordelig – De kosten bij online lenen zijn vaak goedkoper, want er hoeven minder medewerkers betaald te worden en minder betaald te worden voor bijvoorbeeld de huur van het pand. Hierdoor is het vaak mogelijk om nog net iets goedkoper geld te lenen.
 • Het is snel – Je wil geen dagen wachten voordat je een keer antwoord hebt over wat er wel of niet kan. Je wil duidelijkheid en ook gelijk weten wat je precies moet verwachten van de mogelijkheden. Gelukkig kun je bij Saldodipje dat gemakkelijk en snel zien.

Tips om verantwoord krediet aan te vragen

Je hebt besloten om geld te gaan lenen en gaat dus krediet aanvragen. Natuurlijk is het belangrijk om dit op een verantwoorde manier te doen. We hebben een aantal tips om verantwoord geld te lenen:

 

 • Leen alleen wanneer je echt geld nodig hebt. Te veel te lenen is onnodig, want uiteindelijk kost dat alleen maar meer geld. Soms kan het ook zo zijn dat je net in een lager rentetarief valt met een net iets hogere lening. Hierdoor kan een net iets hogere lening nog iets goedkoper uitvallen.
 • Durf te vergelijken. Het hoeft niet zo te zijn dat de eerste keuze ook altijd de beste is. Zo vind je zowel de beste als de meest goedkope lening.
 • Denk altijd na over de betalingsverplichting in de toekomst. Sluit alleen een lening af als je deze zowel nu als in de toekomst kunt blijven betalen.

Wanneer geen krediet aanvragen?

Een aanvraag lening is iets waar je echt altijd goed over na moet denken. Je zult altijd een schuld moeten terugbetalen wanneer je een lening aansluit. Met de huidige, lage rentes klinkt dat misschien erg aantrekkelijk, maar uiteindelijk moet je wel betalen voor het nemen van een lening.

Wat heb ik nodig voordat ik de lening aanvraag?

Om het aanvraagproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij je deze gegevens bij de hand te hebben voordat je een aanvraag doet:

 • Een duidelijke scan of foto van de voor- en achterkant van een geldige ID-kaart of paspoort.
 • Je arbeidssituatie (fulltime, parttime).
 • Je bruto maandinkomen (het bedrag dat je verdient vóór belastingen).
 • Je maandelijks terugkerende uitgaven (kosten aan aflossingen van andere leningen).
 • Je startdatum van het dienstverband.
 • Je IBAN.
 • Je bankkaart en e-dentifier.

Is krediet aanvragen iets voor jou?

Als het goed is heb je nu meer informatie over alles met betrekking tot krediet aanvragen. Natuurlijk is het nog wel de vraag of het een juiste optie is voor jouw persoonlijke situatie. Je weet in elk geval al wat de voor- en nadelen zijn en waar je op moet letten. Begin daarom nu nog met een offerte aanvragen en zie precies hoeveel je kunt lenen. Online een lening aanvragen bij Saldodipje is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik berekenen hoeveel ik kan lenen?

Het is altijd belangrijk dat iemand verantwoord leent. Daarom zal een kredietverstrekker rekening houden met inkomsten, maar ook met vaste lasten zoals bijvoorbeeld een hypotheek. Zo is het mogelijk een kredietlimiet te bepalen.

 

Hoelang duurt krediet aanvragen?

Tegenwoordig is het niet meer zoals een paar jaar geleden, het wachten is teruggebracht tot een paar dagen. Soms heb je al binnen een paar uur een reactie en weet je precies hoeveel geld je kunt lenen.

Sorry, there are errors on the page: