Een minilening aanvragen bij Saldodipje.

Geen gedoe, zo geregeld.

Waarom een lening van Saldodipje?

Geen lastige contracten of ingewikkelde procedures.
Bij akkoord geld binnen 24 uur.
Meer dan 2 miljoen tevreden klanten wereldwijd.

Financiële steun

Zo nu en dan kan het voorkomen dat u een "financiële steun in de rug" nodig heeft. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren bij onverwachte kosten. Deze kosten komen nooit gewenst en zijn over het algemeen relatief hoge uitgaven. Een lening aanvragen bij Saldodipje kan uitkomst bieden. U kunt bij Saldodipje een lening aanvragen ter hoogte van 100 euro, 200 euro, 300 euro, 400 euro, 500 euro, 600 euro, 700 euro, 800 euro, 900 euro of 1000 euro. Een lening aanvragen is erg simpel en al meer dan 2 miljoen tevreden klanten wereldwijd zijn u al voor gegaan. Hierdoor weten wij precies wat u als klant nodig heeft.

Waarom een minilening aanvragen bij Saldodipje?

Een lening aanvragen doet u meestal in financieel moeilijke tijden. In deze periode bent u vaak kwetsbaar en heeft u behoefte aan houvast. Deze houvast kunnen wij u bij Saldodipje aanbieden, wij zijn hier om u te helpen. Een lening aanvragen gaat zeer snel, eenvoudig en betrouwbaar. Door meer dan 10 jaar ervaring in 23 landen hebben wij zeer waardevolle ervaring opgedaan die ten goede van u zal komen. U kunt een lening aanvragen die geheel bij uw wensen aansluit. Bij een akkoord heeft u uw geld al binnen 24 uur op uw rekening staan (wij zijn afhankelijk van de openings- en verwerkingstijd van de banken. In het weekend zijn banken niet werkzaam waardoor de verwerking langer kan duren).

Minilening aanvragen als bestaande klant

Wanneer u in het verleden als eens bij ons een lening heeft afgesloten is het mogelijk om nog sneller een nieuwe lening aan te vragen. Voor u als terugkerende klant zijn er de volgende stappen wanneer u een lening wilt aanvragen.

Zo kunt u als bestaande klant nog sneller een lening aanvragen. Na het doen van een krediet- en identiteitscontrole zullen wij u het geld overmaken.

01.

Log in met de pincode die u heeft aangevraagd (via de "Mijn Account" knop rechtsboven op de website).

02.

Selecteer uw gewenste bedrag.

03.

Bevestig dat uw opgeslagen gegevens correct zijn.

04.

U aanvraag is succesvol voltooid zodra u op de knop "Aanvraag versturen" klikt.

Wat heb ik nodig voordat ik de lening aanvraag?

Wat heb ik nodig voordat ik de lening aanvraag?

Om het aanvraagproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij je deze gegevens bij de hand te hebben voordat je een aanvraag doet:

  • Een duidelijke scan of foto van de voor- en achterkant van een geldige ID-kaart of paspoort.
  • Je arbeidssituatie (fulltime, parttime).
  • Je bruto maandinkomen (het bedrag dat je verdient vóór belastingen).
  • Je maandelijks terugkerende uitgaven (kosten aan aflossingen van andere leningen).
  • Je startdatum van het dienstverband.
  • Je IBAN.
  • Je bankkaart en e-dentifier.

Sorry, there are errors on the page: