Een voorschot op uw salaris.

Een voorschot van Saldodipje.

Het kan iedereen eens gebeuren, u staat bij de pinautomaat en de automaat geeft aan dat u geen saldo meer heeft. Uw volgende salaris staat voor de deur, echter moet u daar nog even op wachten. Helaas was u net op weg om boodschappen te halen. Een voorschot zou in dit geval fijn zijn. Het komt soms ook voor dat u met onverwachte uitgaven te maken heeft, uw koelkast gaat bijvoorbeeld opeens kapot. In een dynamisch huishouden is een koelkast zeer belangrijk. Deze moet zo snel mogelijk vervangen worden. Wanneer u weinig financiële ruimte heeft is een voorschot op uw eerstvolgende salaris wel zo fijn. Vanaf nu hoeft u zich hierover geen zorgen meer te maken. Bij Saldodipje is dit zo geregeld, zeer snel en eenvoudig. Wanneer u met spoed geld nodig heeft en uw eerstvolgende salaris nog eventjes op zich laat wachten kunt u zeer gemakkelijk een voorschot bij Saldodipje aanvragen. Wanneer u weet dat u met uw volgende salaris het bedrag kunt terugbetalen is het aanvragen van een voorschot van Saldodipje voor uw geen probleem!

Hoe een voorschot aanvragen?

Bij Saldodipje kunt u geheel online een voorschot aanvragen. U hoeft niet eens meer naar uw bank om een voorschot of kleine lening aan te vragen. U hoeft enkel te beschikken over een computer, tablet of mobiele telefoon. U kunt een mini lening aanvragen via onze website, dit zal niet meer dan 10 minuten van uw tijd in beslag nemen. Hoe vraagt u een voorschot bij Saldodipje aan? Door de volgende eenvoudige stappen te volgen.

Selecteer het gewenste leenbedrag.
Upload uw ID-document.
Vul uw gegevens in.
Verifieer uw bankrekening.

Wanneer een voorschot?

Een voorschot is meestal nodig wanneer uw volgende salaris nog even op zich laat wachten en u onverwachte uitgaven moet opvangen. Dit kan bijvoorbeeld wanneer u opeens uw auto moet laten maken of als de wasmachine kapot gaat. In veel van deze gevallen gaat hem om relatief hoge bedragen die niet makkelijk op te vangen zijn. Helaas moet er wel snel vervanging worden gezocht omdat het gaat om apparaten die u dagelijks moet gebruiken. Een voorschot is dan de uitkomst. Met een voorschot van Saldodipje kunt u de volgende dag al vervanging aanschaffen of de schade repareren.

Vanaf nu hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer u een onverwachte uitgaven heeft. Een voorschot van Saldodipje is de oplossing. Zeer snel, eenvoudig en betrouwbaar. Vraag nu snel een voorschot aan en ervaar zelf de snelle service van Saldodipje. Dat is nog eens snel geld lenen!

Wij bij Saldodipje hebben al meer dan 2 miljoen tevreden klanten wereldwijd mogen helpen. Saldodipje maakt deel uit van de Multitude Group - wereldwijd marktleider op gebied van het verstrekken van een minilening. Daarom weten wij precies wat onze klanten van ons verwachten. Als voorschot heeft u de keuze uit 100, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, en 1000 euro lenen. Hierdoor is er voor elke situatie een geschikte voorschot. Wacht dus niet langer en vraag nu uw voorschot aan!

Hoe kan ik mijn voorschot terugbetalen?

Dat een voorschot bij Saldodipje aanvragen enorm gemakkelijk is dat heeft u al meegekregen. Wij vinden het echter even belangrijk dat onze gewaardeerde klanten hun openstaande voorschot even gemakkelijk kunnen terugbetalen. Bij Saldodipje is het mogelijk om het voorschot terug te betalen via iDeal. U hoeft om uw voorschot terug te betalen alleen maar op de knop te klikken, u in te loggen bij uw bank en de betaling uit te voeren. Het aanvragen van een lening duurt nog geen 10 minuten het terugbetalen van een voorschot gaat zelfs nog sneller.

Houd overzicht over uw voorschot

Als u een lening aanvraagt bij Saldodipje wordt er voor u een persoonlijk profiel geopend. Dit profiel is genaamd: Mijn Account. In Mijn Account kunt u uw persoonlijke gegevens beheren. Naast het feit dat u uw gegevens in kunt zien kunt u ook uw leengeschiedenis bij Saldodipje bekijken. Zo krijgt u een mooi overzicht van uw afgesloten lening bij Saldodipje.

Maar misschien wel de belangrijkste functie van Mijn Account is dat u als bestaande klant nog sneller een lening kunt aanvragen. Zo kunt u een voorschot aanvragen binnen 3 eenvoudige klikken. Kies uw bedrag en verzend uw aanvraag. Komt het einde van uw openstaande voorschot in zicht? Dan kunt u deze ook via Mijn Account terugbetalen. Het enige wat u hoeft te doen is op de oranje betaalknop te klikken en vervolgens de betaling uit te voeren. Na dat u uw betaling heeft gedaan kunt u meteen weer een nieuwe voorschot aanvragen bij Saldodipje, mocht dit nodig zijn.

Wat heb ik nodig voordat ik de lening aanvraag?

Om het aanvraagproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij je deze gegevens bij de hand te hebben voordat je een aanvraag doet:

  • Een duidelijke scan of foto van de voor- en achterkant van een geldige ID-kaart of paspoort.
  • Je arbeidssituatie (fulltime, parttime).
  • Je bruto maandinkomen (het bedrag dat je verdient vóór belastingen).
  • Je maandelijks terugkerende uitgaven (kosten aan aflossingen van andere leningen).
  • Je startdatum van het dienstverband.
  • Je IBAN.
  • Je bankkaart en e-dentifier.

Sorry, there are errors on the page: