Snel 800 euro lenen bij Saldodipje.

Geen gedoe, zo geregeld.

Waarom een lening van Saldodipje?

Geen lastige contracten of ingewikkelde procedures.
Bij akkoord geld binnen 24 uur.
Meer dan 2 miljoen tevreden klanten wereldwijd.

Met 800 euro kunt u een hele hoop kopen, zo kost een Amerikaanse koelkast of een nieuwe racefiets 800 euro. Mocht u dit bedrag moeten betalen bij het kopen van deze producten, kan het voorkomen dat u hier en daar een aantal centen tekort komt aan het einde van de maand. 800 euro lenen bij Saldodipje kan een enorm goed idee zijn om de eindjes aan elkaar te knopen. U kunt ook 800 euro lenen om een spoed uitgave te doen. Een voor bijna iedereen bekende situatie is autopech. U begint al te zuchten wanneer u er aan denkt. Uw versnellingsbak begeeft het en u moet ook nog eens de banden vervangen. Duur geintje. U kunt dan alweer een aantal honderd euro kwijtraken aan reparatie kosten. 800 euro lenen kan al een enorm verschil maken. Wij bij Saldodipje zijn al jarenlang een van de meest vooraanstaande aanbieders van de flitslening in 23 landen. Wij hebben al tienduizenden klanten geholpen met 800 euro lenen, en zijn op dit moment de enige aanbieders van 800 euro lenen in minilening vorm binnen Nederland.

Waarom 800 euro lenen bij Saldodipje en niet bij mijn bank?

Goede vraag. U kunt ook kiezen voor deze optie bij uw bank om een klein bedrag te lenen natuurlijk. Echter, vraag ik u om te visualiseren hoe dat eraan toegaat, banken kennende. U belt of u doet de aanvraag voor 800 euro lenen online, en u mag dus op de afspraak komen, een week later. Die vriendelijke adviseur doet natuurlijk zijn best, en helpt u aan een lening van 800 euro, nog een week later. U bent nu dus bijna een halve maand verder, en u kunt dan pas die 800 euro die u heeft geleend verwachten. Vergelijk die halve maand bij de bank, met minder dan een halve week bij Saldodipje! Doordat alles online gaat betalen wij bij goedkeuring binnen de 24 uur uit, een heel stuk sneller dan bij de bank.

Ok, ik wil 800 euro lenen. Hoe betaal ik deze terug?

Bij Saldodipje 800 euro lenen en deze terugbetalen is een enorm simpel proces. Er zal bij het aanvragen van 800 euro lenen automatisch een account aangemaakt worden voor u. Hier vindt u alle zaken betreffende uw leningen bij Saldodipje. Bijvoorbeeld uw leenhistorie, de aanvraag status van uw nieuwe lening, uw gegevens en documenten en ook uw betaalknoppen. Hier kunt u met een aantal klikken uw lening terugbetalen. U kunt inloggen door bij het beginscherm van Mijn Account uw telefoonnummer en pincode in te vullen.

En hoe lang is de looptijd van de lening bij 800 euro lenen?

Saldodipje Minilening van 800 euro lenen. U kunt bij een minilening 800 euro lenen over een termijn van 45 dagen, en u betaalt deze in één keer terug. In totaal zult u een bedrag van €809,30 moeten terugbetalen.

Wat heb ik nodig voordat ik de lening aanvraag?

Om het aanvraagproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij je deze gegevens bij de hand te hebben voordat je een aanvraag doet:

  • Een duidelijke scan of foto van de voor- en achterkant van een geldige ID-kaart of paspoort.
  • Je arbeidssituatie (fulltime, parttime).
  • Je bruto maandinkomen (het bedrag dat je verdient vóór belastingen).
  • Je maandelijks terugkerende uitgaven (kosten aan aflossingen van andere leningen).
  • Je startdatum van het dienstverband.
  • Je IBAN.
  • Je bankkaart en e-dentifier.

Sorry, there are errors on the page: