5 geweldige last minute geschenken voor Valentijnsdag

01.03.2022#Algemeen

Valentijnsdag staat weer voor de deur. Heb je alles weer uitgesteld tot het laatste moment? Nou, voordat je naar de winkel rent voor een doos pralines, parfum of een bos bloemen, hebben we een interessant weetje dat we met je willen delen.

Onderzoek wijst uit dat als het aankomt op geld uitgeven aan materiële zaken en geluk, ervaringen een betere investering zijn. Spullen kopen geeft immers slechts een tijdelijk geluksgevoel.  

Simpel gezegd: ervaringen zorgen voor herinneringen en herinneringen duren langer dan spullen. Of het nou om kleren gaat of een nieuwe telefoon, het nieuwe is er snel van af en het artikel wordt gewoon alledaags. 

Geld dat we uitgeven aan ervaringen, echter, draagt significant bij aan ons langdurig geluksgevoel. Ons geluk wordt verder vergroot als we de ervaringen delen met vrienden, familie of geliefden.

Dus hier zijn vijf last minute valentijnsgeschenken om samen ervaringen te delen:

 

1. Wellnessbehandeling voor stelletjes

Er is weinig romantischer of luxueuzer van een massage of wellnessbehandeling voor stelletjes. Een heerlijk ontspannen verwenmiddag doorbrengen met je geliefde is ongetwijfeld een van de meest romantische dingen die je kunt doen.

Spa Finder  is een website met waardebonnen voor wellnesscenters en andere beautypakketten voor duizenden centers wereldwijd. Waardebonnen zijn beschikbaar voor elk budget en als je ze online koopt, verlopen ze niet. Na aankoop kun je de waardebon naar de ontvanger laten e-mailen.

 

2. Vluchten

Als het op ervaringen aankomt, kun je moeilijk iets verzinnen dat waardevoller is dan reizen.

Veel vliegmaatschappijen, inclusief prijsvechter RyanAir, hebben cadeaubonnen die je online kunt kopen en thuis kunt uitprinten. Cadeaubonnen zijn in te wisselen tegen vluchten op alle routes in het netwerk van Ryanair (meer dan 200 vluchten) 

3. Restaurants

Lekker samen uit eten is een valentijnsklassieker en een geweldige manier om tijd met je geliefde door te brengen. Waarom reserveer je voor deze Valentijnsdag geen tafel in dat nieuwe restaurant dat jullie toch al wilden uitproberen.

Als je last minute iets probeert te boeken, kun je van een koude kermis thuiskomen. Gelukkig zijn er reserveringssites voor restaurants zoals OpenTable. OpenTable brengt je in contact met meer dan 40.000 restaurants overal ter wereld. Vat de koe bij de hoorns en boek vandaag nog iets!

 

4. Bioscoop

Een ander essentieel valentijnscadeau is een romantisch avondje uit naar de bioscoop.

Je plaatselijke bioscoop verkoopt ongetwijfeld bioscoopbonnen. Kijk online of er opties zijn om thuis iets uit te printen of ga naar je bioscoop in de buurt om een bon uit te zoeken.

 

5. Hotels

Een weekendje of zelfs maar een avondje weg; wie is er niet dol op een romantisch uitje?

Hotel Gift is een boekingswebsite waar je kunt kiezen uit 110.000 hotels van 140 verschillende ketens wereldwijd. Van low budget tot luxueus, in een paar klikken heb je je uitje geboekt.

Als je een voorkeursketen hebt, kun je vaak ook rechtstreeks een hotelbon kopen voor het hotel van je keuze. Bijvoorbeeld het Ritz CarltonFour SeasonsMarriott, of Mandarin Oriental – keuze te over!

 

Als het écht last minute is… 

Misschien krijg je pas volgende week uitbetaald of was het een dure maand. Bij Ferratum Money begrijpen we dat je soms wat krap bij kas kunt zitten.  

Als je je geliefde deze Valentijnsdag wilt verrassen maar je wat hulp nodig hebt om hem/haar een onvergetelijke ervaring te geven, dan staan wij voor je klaar. Wij van Ferratum hebben gemakkelijke en flexibele kortetermijnleningen ontwikkeld zodat je ‘Ja’ kunt zeggen tegen die herinneringen die een leven lang zullen meegaan. 

Geef je op voor een van onze Ferratum-leningen en ontvang binnen een paar minuten een besluit. Als de lening wordt goedgekeurd, staat het geld de volgende dag op je rekening. Dus als je op het laatste moment nog iets voor Valentijnsdag moet regelen, geen zorgen, wij maken het mogelijk!  

Misschien bent u ook geïnteresseerd in

Sorry, there are errors on the page: