Vakantie Op Afbetaling

Zo geregeld met Saldodipje

Lening van €1100 met een looptijd van minimaal & maximaal 2 maanden (62 dagen). U ontvangt een factuur voor de lening van €1100 bestaande uit 2 termijnen. Termijn 1 verloopt na 31 dagen en termijn 2 na 62 dagen. Maandelijkse afbetaling: €554.81. Rente: 7.08%. Rente bedrag €9.61 over 2 maanden. Totaal bedrag: €1109.61. Let op: Persoonlijke Garantstellingsdocumenten moeten binnen 5 dagen na uitbetaling worden toegestuurd en goedgekeurd. Zo niet, dan kunnen er aanvullende bedragen van toepassing zijn volgens de leenovereenkomst. Klik hier voor meer informatie.

Leuke plannen voor een vakantie maar gewoon niet genoeg geld beschikbaar om die droomvakantie ook gelijk te boeken? Dus gewoon extra geld nodig om een vakantie te kunnen boeken? Dan kan geld lenen voor vakantie de perfecte uitkomst zijn.

Genieten van een vakantie op afbetaling

Met een vakantie op afbetaling is het mogelijk om gelijk te gaan genieten van jouw droomreis zonder dat je daarvoor je spaargeld hoeft te gebruiken. Tijdens de vakantie is het natuurlijk erg prettig om wat extra geld te hebben. Je wilt uiteindelijk optimaal ontspannen en genieten. Een ruimer vakantiebudget kan daar heel goed bij helpen. Je kunt op deze manier een droomvakantie plannen dankzij een lening voor vakantie.

 

Je gaat dan op vakantie zonder dat je jouw spaargeld hoeft aan te spreken. Dat betekent dus dat jouw spaargeld gewoon beschikbaar blijft voor eventuele onkosten of dat je ervoor kiest zoals veel Nederlanders om jouw geld te beleggen.

 

Er zijn meerdere opties om een lening te krijgen voor een vakantie. Of je nu kiest voor een zelf samengestelde reis, een georganiseerde reis, een luxe autovakantie of vliegreis, het is gewoon altijd mogelijk om te kiezen voor de vakantie die het beste bij jou past. Of je nu geld nodig hebt voor een exotisch vakantieoord of een vakantie dichtbij, echt alles blijft een optie.

Een persoonlijke lening voor een vakantie lening

Het is heel gemakkelijk om genoeg geld te lenen voor vakantie met een persoonlijke lening. Je ontvangt ineens het hele bedrag op de rekening. Je weet zeker hoeveel geld je gaat gebruiken voor je vakantie en wanneer je het terug gaat betalen. Het geld is direct beschikbaar. Het is feitelijk een soort van aanvulling op het vakantiegeld om ervoor te zorgen dat je toch de perfecte vakantie hebt die aansluit bij jouw wensen.


Een reisverzekering is altijd verstandig

Ga je een lening voor vakantie aan? Dan is het ook verstandig om rekening te houden met een reisverzekering. Ook een annuleringsverzekering is zeker verstandig. Want als je geld gaat lenen voor een mooie reis en uiteindelijk deze toch niet door kan gaan wil je zeker weten dat je deze niet voor niets hebt betaald.

 

Snel een lening voor vakantie

Natuurlijk is voor veel mensen sparen de beste oplossing voor een mooie reis. Maar als je net geld te kort komt of dat het gewoon niet lukt om genoeg te sparen dan kan een vakantie lening perfect uitpakken.

 

Het maakt niet uit waarvoor je het gebruikt, geld lenen zou gewoon duidelijk en eenvoudig moeten zijn. Daarom is het gemakkelijk om bij Saldodipje snel een aanvraag voor een lening voor vakantie te doen. Met een minilening kun je tot maar liefst €1000 lenen. Wil je zeker weten wat voor jou de juiste lening is? Vul dan onze onlineleenrekenmachine in en kijk snel hoeveel je totale leenkosten gaan worden.

Wat heb ik nodig voordat ik de lening aanvraag?

Om de aanvraagprocedure zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij je deze gegevens bij de hand te hebben voordat je een aanvraag doet:

 • Je arbeidssituatie (fulltime, parttime).
 • Je bruto maandinkomen (het bedrag dat je verdient vóór belastingen).
 • Je maandelijks terugkerende uitgaven (kosten aan aflossingen van andere leningen).
 • Je startdatum van het dienstverband.
 • Je IBAN.
 • Een duidelijke scan of foto van de voor- en achterkant van een geldige ID-kaart of paspoort.
 • Je bankkaart en e-dentifier.

Veel gestelde Vragen

 

Hoe bereken je de lening voor vakantie?

Je moet eerst bepalen hoeveel geld je nodig hebt om op vakantie te gaan. Dat zijn niet alleen de reiskosten van én naar je bestemming, maar er zijn nog meer dingen waar je rekening mee moet houden:

 • Reiskosten tijdens de reis
 • Kosten voor eten en drinken
 • Kosten voor kampeerplekken, vakantiewoningen of hotels
 • Eventuele kosten voor toegangsbewijzen of uitjes

 

Welke soort lening voor het lenen voor een vakantie?

Het is aan te raden om te kiezen voor een persoonlijke lening. Zeker als je goed voorbereid bent weet je ongeveer hoeveel vakantiebudget je nodig hebt. Dan is een persoonlijke lening de beste optie om ervoor te zorgen dat je deze vakantie ook kunt betalen.

Sorry, there are errors on the page: