Vijf redenen om je oude pinpas te bewaren

07.04.2021#Algemeen

Je hebt een nieuwe pas aangevraagd en staat op het punt je oude door te knippen en weg te gooien. Maar wacht eens: die pinpas kan nog goed van pas komen. 5 redenen om je oude pas te bewaren.
 

Originele smartphone standaard

Voor een smartphonehouder hoef je helemaal niet naar de winkel. Binnen een paar tellen heb je er zelf een gefikst. Knip een rechthoekig figuur uit zodat je mobiel erin past en klaar is kees. Check wel eerst even je pasnummer voor je de schaar erin zet. Zo ben je er zeker van dat je niet je nieuwe pas verknipt.

 

 

Je pinpas als plectrum

Misschien verdien je (nog) geen geld met gitaarspelen. Maar een plectrum gemaakt van je pinpas is zeker een leuk hebbedingetje. Let erop dat je de randjes van je plectrum netjes afwerkt, zodat de snaren niet beschadigen.

 

 

Nooit meer je oordopjes door de knoop

Je oude pinpas is ideaal om de draadjes van je oordopjes uit de knoop te houden. Boor drie gaatjes in je pas: twee voor de oordopjes en één voor het uiteinde van je snoertje. Nu kan je je snoer om de kaart wikkelen en blijven je oordopjes netjes op één plek.
 

 

Ruiten krabben met ‘oud geld’

Het staat misschien wat poenerig, maar je pinpas is een ideale ijskrabber in geval van nood. Een groot voordeel tegenover een ‘echte’ ijskrabber: hij past in je portemonnee.

 

 

Opvallend label

Een label nodig voor op je tas, deur of je smartphone? Knip je naam uit je pinpas en je hebt een label. Een beetje superlijm en klaar is kees. Naar ons idee staat zo’n tag vooral goed op je smartphone(case).

 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in

Sorry, there are errors on the page: