De beste cadeaus voor gezinnen met baby’s

08.04.2021#Algemeen

Op zoek naar cadeau-ideeën voor jonge gezinnen? Wat kun je ze geven wat ze nog niet hebben? Hebben ze écht meer babykleren of speelgoed nodig? Waarschijnlijk niet.

Als je op zoek bent naar cadeaus voor vrienden met baby’s, zijn er een aantal ingenieuze gadgets verkrijgbaar die het dagelijks leven van jonge gezinnen een stuk gemakkelijker maken.

Wat vind je van deze dingen?

 

1. Een fopspeen die automatisch sluit wanneer je hem laat vallen

Stel je eens voor: je bent in het park of zit in de trein en je baby laat zijn/haar fopspeen op de vieze grond vallen. Dan moet je hem eerst schoonmaken met water en zeep voordat je hem aan je baby kunt teruggeven. Dus wat doe je dan? Wie heeft er nou altijd water en zeep bij de hand als je onderweg bent? Nou, hier is een alternatief.

De Keep-it-Kleen fopspeen van Raz-baby is een plastic hoesje dat je over de fopspeen schuift. Wanneer de fopspeen valt, sluit het schild zich automatisch en dit voorkomt dat het rubberen gedeelte vies wordt!

Onmisbaar voor elke ouder! 

 

2. Je iPhone omtoveren tot babyfoon

Een babyfoon is cruciaal voor elk jong gezin. Er zijn uiteraard talloze opties beschikbaar met een webcamachtige camera en draagbaar beeldscherm, maar omdat we toch al zo veel tijd op onze mobiele telefoon zitten, is het niet meer dan logisch om je telefoon in een babyfoon te veranderen. Dat is dan ook precies wat producten zoals de Withings Smart Baby Monitor, Lollipop en Cloud Baby Monitor doen.

Met hun respectieve mobiele apps kunnen ouders niet alleen hun telefoon gebruiken om hun baby in de gaten te houden, maar ze kunnen ook waarschuwingen ontvangen wanneer de baby beweegt of geluid maakt. Dankzij de open verbinding kunnen ouders ook slaapliedjes zingen of met zachte ruis hun kindje helpen slapen, en ze kunnen zelfs live filmpjes met vrienden en familie delen.

3. Een fopspeen waarmee je de temperatuur van je baby kunt meten

Het is ontzettend eng als je kindje koorts heeft en het is van cruciaal belang dat ouders de temperatuur van hun baby goed in de gaten houden. Daarom is een fopspeen met ingebouwde thermometer potentieel levensreddend.

De Pacifier Thermometer van Summer, bijvoorbeeld, heeft zelfs een koortswaarschuwing waarmee ouders hun kind zelfs ‘s nachts kunnen temperaturen zonder het wakker te maken.

De meeste fopspeenthermometers hebben ook een intern geheugen wat de laatste paar resultaten onthoudt zodat ouders de ontwikkeling goed kunnen volgen.

 

4. Houd je bezittingen opgeborgen

Soms zijn de simpelste ideeën de beste ideeën. Als je een kindje hebt, moet je niet alleen je baby in de gaten houden, maar ook het speelgoed, het eten en de accessoires, om het nog maar niet te hebben over je eigen portemonnee of mobiele telefoon. Je laat die zaken gemakkelijk vallen en je bent ze zo kwijt.

Gelukkig zijn er draagtassen voor kinderwagens. Klem deze zakken met rits gewoon aan de handvatten van je kinderwagen zodat je al je accessoires en belangrijke spullen bij de hand kunt houden.

 

5.Waterdichte slabbetjes

We hebben het beste tot het laatst bewaard.

Laten we eerlijk zijn: een baby schoonhouden is best lastig. Vooral tijdens het eten; de spaghetti zit soms zelfs achter hun oren! Maar gelukkig is het schoonmaken nu gemakkelijker dan ooit met herbruikbare siliconen slabbetjes.

Ze zijn waterdicht en vlekbestendig dus als het kind er een potje van heeft gemaakt, kan de ouder de slab gewoon afnemen en ze kunnen zelfs in de vaatwasser.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in

Sorry, there are errors on the page: